zaterdag 13 juni 2015

Zoals steeds, palmen we op de laatste vrijdag van de maand met de fiets de straten van Antwerpen in! We maken er opnieuw een aangenaam ritje van, waarop alles op man- en vrouwkracht dat minder dan 30km/u rijdt welkom is: driewielers, bakfietsen, bmx’kes, kinderfietsjes (met of zonder steunwieltjes), tandems … 

Voor deze XL editie van Critical Mass Antwerpen is het thema: 'MOVE THE CLIMATE BY BIKE.' Samen met Climate Express roepen we jullie op om mee op te warmen voor het klimaat opwarmt! 

Climate Express is een groeiende organisatie van jonge vrijwilligers die in december 10.000 Belgen naar de klimaattop in Parijs (COP21) wil krijgen. Met een massa mensen willen ze daar hun stem laten horen aan de politici vóór een duurzame en sociaal rechtvaardige toekomst. Climate Express zorgt voor drie treinen, honderden bussen en een fietskaravaan om U tegen te zeggen. In het kader van de campagne #movetheclimate slaan Climate Express en Critical Mass Antwerpen op 26 juni de handen in elkaar.

We verwelkomen je met de nodige toeters en bellen op vrijdag 26 juni om 18 uur op het Theaterplein te Antwerpen. Breng een originele beker mee zodat we na de tocht een drankje kunnen inschenken. De fietser met de tofste beker wint een fietshelm.

Zeer graag tot dan.

Climate Express & Critical Mass Antwerpen

Rijden met de auto, zegt me niets,
Antwerpen, doen we met de fiets!